De dagbesteding

Stichting Morrison is 3 dagen per week geopend, maar we willen in de toekomst uitbreiden. Tussen 8:30-09:00 uur starten wij en tussen 15:00-15:30 sluiten we de dag af. De dag wordt begonnen en afgesloten met een kop koffie of thee.

Mogelijkheden

Je kunt bij ons aan allerlei basiswerkzaamheden deelnemen maar wij kijken vooral naar wat de wensen en behoeftes zijn. We gaan samen uitzoeken wat een fijne en zinvolle daginvulling is waarbij activiteiten en ontspanning elkaar zullen afwisselen.

De verschillende gebieden waarin wij activiteiten aanbieden zijn:

- Theateractiviteiten (dans/zang/muziek)

- Creatieve werkzaamheden

- Buitenactiviteiten

- Computeractiviteiten en nog veel meer.

Tijd en ontmoeten

Er is tijd voor een praatje en het ontmoeten van anderen. Elke dag zijn er begeleiders aanwezig die je de ondersteuning bieden die je vraagt. Bij Stichting Morrison zijn ook vrijwilligers aanwezig. Ook stagiaires van school kun je bij ons tegen komen.